Župna hodočašća 2022.

ŽUPNO HODOČAŠĆE U BUDIMPEŠTU

Subota 26.11. 2022. Polazak s Trga hrvatske kraljice Jelene 3 u 04:30 sati. Cijena po osobi 260 kn. Ako netko želi vožnju brodom po Dunavu to je još 15eura ili 113 kuna. Prijave su osobno uz 50 % avansnog plaćanja. Kod prijave je važno napomenuti da li želite vožnju brodom ili ne. Dolaskom u Budimpeštu slavit ćemo sv. Misu u hrvatskoj katoličkoj zajednici. Povratak planiran u 18h iz Budimpešte. Cijena ne uključuje ručak.
VAŽNO!

• za razgledavanje Budimpešte imamo službenog vodiča.
• za putovanje je potrebna važeća OSOBNA ISKAZNICA,
• nacionalna valuta u Mađarskoj je FORINTA s kojom se plaća. Forinte je najbolje naručiti u banci i kupiti prije puta.
• Za put je važno ponijeti i nešto za jelo kao i za piće.
• Upisi su u tijeku.

NAJAVA MOGUĆEG HODOČAŠĆA: Sveta Zemlja

Sveta Zemlja je peto evanđelje, kako ju je nazvao Ernest Renan, jer pruža ne samo bolje nego i nenadomjestivo razumijevanje Svetog pisma.
PLAN HODOČAŠĆA ZA SVETU ZEMLJU 2023., 03. 10. 2023. – 09.10. 2023. Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Tel Aviv – Zagreb, pomoć prilikom ulaska u zemlju u bescarinskoj zoni, sedam noćenja u hotelima s četiri zvjezdice na bazi polupansiona + četiri ručka, klimatizirani autobus turističke klase za sve dane putovanja, licencirani lokalni vodič, ulaznice za povijesne lokalitete i neke crkve, prijevoz taksijem na brdo Tabor, ulaznice za uređenu plažu na Mrtvom moru, napojnice vodiču i vozaču te osoblju u hotelima , duhovnu pratnju. Cijena po osobi 1750 eura. Plaćati se može mjesečno na rate.